Consells per a la foto carnet

Fa servir els cabells solts

Quan el teu cabell es veu bé, et veus bé, és un dels principals consells per a la foto de carnet, el teu cabell emmarca el teu rostre, així que deixa-ho anar i estilitza-ho uns dies abans de la foto, però recordes acatar les regles d’on uses la foto, si no permeten cabell tenyit, llavors evita’l, mantingues l’estil natural però agradable a la vista.

Maquillatge correctiu

Entre un dels consells per a la foto de carnet més obvis, és lús de maquillatge, però quin tipus de maquillatge és millor? Com que hi ha un flaix fort, que crea una il·luminació realment apagada, que et fa veure gairebé verd s’aconsella utilitzar color, però no gaire, el maquillatge natural és el millor.

Un to d’albercoc, un bronzejador mat per contornejar o un rosat a les galtes funcionen bé i contrarestaran qualsevol decoloració. Això ajudarà amb la textura de la pell per a un efecte més saludable.

Practica, somriu i assaja

Com un extra en consells per a una foto de carnet, practica la teva fotografia, posis i expressions:

Somriu amb els ulls «smile»

La tècnica de la model Tyra Banks, els beneficis de la qual il·luminen la cara i evita les expressions agres o enutjades.

La posició perfecta

Practica relaxar la tensió dels músculs de la cara al mirall. L’objectiu és semblar tranquil·la i segura, sense aparèixer amb els ulls saltons.

Assajos

Aquesta és la teva excusa perfecta per prendre’t tantes “selfies” com puguis i practica el teu posat abans de dirigir-te al fotògraf. Seu dreta i gira les espatlles enrere per allargar l’aparença del teu coll.

Fotos de Carnet Barcelona Eixample

Ja que les fotos carnet tenen una mala reputació et donem alguns consells per a la foto de carnet perfecta, ja siguis professional o aficionat com més fotografiïs, més aprens, tan simple com això, començarà a entendre com fer servir la càmera en diferents angles, també a identificar i què funciona i què no.

Alhora, intenteu comunicar-se amb el seu client i mostrar-li la fotografia perquè siguin ells els que l’escullen, així tindrà una realimentació positiva i podrà memoritzar quins punts són els que funcionen amb cada tipus de rostre, complexió, sexe i edat. Parar atenció és molt important cada fotografia és única, però moltes cares són semblants.

Fotos Carnet Barcelona Preu

Assegureu-vos de seguir les nostres recomanacions per al pentinat, el maquillatge i les posis; aquests consells per a la foto de carnet són aprovats de fallades i garantit, podrà somriure en lliurar la seva foto i pensar «Em veig sexy» en el seu proper viatge o en un club, cada vegada durant els propers anys!

PER NOMÉS 7€ TINDRÀS 4 FOTOS DE CARNET