Reportatges fotogràfics

Necessites fer un reportatge social per a la teva Boda o Esdeveniment?

Estem encantats que ens hagis trobat. Segurament estàs a punt de casar-te o celebrar un esdeveniment molt important i estàs buscant un fotògraf professional que et faci un reportatge fotogràfic per a la vostra data important.

Oferim serveis de reportatge social i fotos de casaments professionals per a qualsevol grup de persones. Fa més de 30 anys que som al sector i ens encanta gravar i recopilar els millors moments de les vostres vides.

 

 

Disposem de càmeres d’alta qualitat per garantir la màxima resolució a tots els reportatges de fotos. Demana una cita perquè puguem conèixer millor el vostre esdeveniment: xaviergarcia@estudixaviergarcia.com o si preferiu, truqueu-nos a 933255793.

Visiteu-nos a la nostra web on trobareu reportatges fotogràfics professionals: estudixaviergarcia.com.

 

REPORTATGE FOTOGRÀFIC PER A LA TEVA EMPRESA O NEGOCI

Si el que necessites és un reportatge per als teus productes o serveis del teu negoci, nosaltres ens encarregarem que la teva empresa rellueixi visualment, de manera que augmentaràs les vendes.

Ens adaptem a qualsevol sector i nínxol on siguis, ja que l’experiència de 30 anys fotografiant Hotels de prestigi, Restaurants molt prestigiosos i Empreses Internacionals ens ha brindat la capacitat de cobrir qualsevol projecte realitzant un reportatge fotogràfic amb la màxima eficàcia .

 

 

 

El reportatge professional en l’Alimentació, la Cosmètica, Botigues E-Commerce, Joieria, Moda i Automoció són alguns dels sectors amb què treballem, per fer una bona feina.

Et convidem que ens facis una ullada a la nostra web especialitzada en reportatges professionals per a la teva empresa o negoci.

 

REPORTATGE FOTOGRÀFIC A BARCELONA

Si viviu a Barcelona i voleu organitzar un esdeveniment i busqueu immediatament un fotògraf professional d’esdeveniments. Nosaltres us ajudem a solucionar aquest problema enviant a una persona encarregada del reportatge fotogràfic del vostre esdeveniment.

No us hauràs de preocupar més d’aquesta feina en tot el transcurs de l’esdeveniment, ja que el nostre fotògraf s’encarregarà de fotografiar tots els detalls de l’esdeveniment.

L’esdeveniment ha durat més del que s’esperava? Cap problema.
L’expert en reportatges socials es quedarà tot el temps que necessitis fins que s’acabi l’esdeveniment.

Per a més informació sobre reportatge fotogràfic a Barcelona visita’ns al nostre web de fotografia professional a Barcelona.