Revelat de fotos a l’instant

Revelat de fotos a l’instant a Barcelona en només 5 minuts. Atenció personalitzada a qualsevol moment. Porta les teves fotografies del mòbil que tant desitges, les imprimirem en paper fotogràfic. Impressió a Brillo o Mate amb el millor Kiosko (Impressora de revelatge digital).

Revelat digital EN 5 MINUTS A LA BOTIGA

Imprimim les teves fotos des de qualsevol dispositiu; Iphone, Android, USB, Targeta SD… En qüestió de minuts tindràs el teu revelat digital llest.

Des del Mòbil

Imprimeix les fotos del mòbil de forma ràpida i senzilla.

Des de Targeta SD

Revela imatges de la targeta SD de la teva càmera.

Des d'USB o Pendrive

Utilitza el teu usb per a la impressió de fotos.

IMPRIMIR LES TEVES FOTOS PER WHATSAPP

Aquests són els passos que cal seguir per imprimir les teves fotos a través de WhatsApp.

 

PAS 1

Ens envies les fotos que vols imprimir a través de WhatsApp. Pots fer-ho fent clic al botó, se t’obrirà una conversa directament amb nosaltres.

PAS 2

Et preguntarem si vols que te les enviem a domicili o si les vols recollir a la nostra botiga Av. Mistral 8, 08015 Barcelona.

PAS 3

Per últim, et demanarem que paguis la teva comanda a través de Bizum i Llest! T’enviem les teves fotos directament a la bústia de casa teva o per recollir-les a la botiga.

Revelar fotos a Barcelona

imprimir fotos barcelona

Imprimir fotos teves és molt més fàcil sense haver de descarregar-te una aplicació o programa, ja que nosaltres som una botiga de fotografia a Barcelona. Podràs venir a qualsevol moment i revelar fotos amb màxima qualitat, a més t’assessorem a cada fotografia per garantir la millor experiència.

Imprimir fotos a Barcelona

revelar fotos barcelona

Les fotografies són l’única manera que coneixem per aimmortalitzar els moments més bonics de la nostra vida. I per això, necessites una bona càmera i una botiga revelat fotos com la nostra.

En prendre una fotografia, és com si de manera inconscient, li diguéssim a la nostra ment que volem recordar moments realment fabulosos i alegres.

Per això, a més de tenir fotos en digital, a molts també els agrada imprimir-les. En aquest cas, a Fotoxavi pots imprimir fotos Barcelona a l’instant ia un preu excel·lent.

On imprimir fotos a Barcelona?

revelado fotos barcelona

Si et preguntes on imprimir fotos a Barcelona, sens dubte som la teva millor opció. A Fotoxavi et donem la possibilitat de imprimir les teves fotografies en temps real i amb la millor qualitat del mercat.

Encara que ara la majoria de postals es fan amb el mòbil, hi ha algunes gestions que només permeten fotografies de mida carnet o un altre format específic de forma impresa.

Aquest tipus d’impressions, en general, necessiten aconseguir-se amb urgència perquè hi ha certs terminis, així que, si necessites revelar fotos a Barcelona de manera ràpida i instantània, ja tens el teu lloc de confiança !

Hi ha molts llocs que fan fotografies a l’instant, així que aquest no és un concepte nou, però a Fotoxavi ens destaquem de la resta perquè comptem amb equips professionals d’última tecnologia i un personal qualificat al tema.

revelado de fotos barcelona

La millor impressió fotogràfica a Barcelona

Hi ha una clara diferència entre fer impressió fotogràfica a Barcelona i ser un fotògraf. Hi ha negocis que es limiten a comprar les màquines, però no tenen nocions de fotografia o contracten algú que faci aquesta feina.

A més, potser pensis que, si has fet una fotografia des del teu mòbil i només vols imprimir-la, no hi ha molt més que nosaltres puguem fer.

Doncs t’equivoques! Encara que només es tracti de imprimir una fotografia que ja ha estat feta, nosaltres ens esmerem com si fos feina pròpia.

Per això, apliquem (sota consulta) els filtres adequats i la qualitat més exquisida perquè sentis que els teus retrats van ser fets amb una càmera professional.

Ara comença a tenir millor pinta el tema de la impressió fotogràfica Barcelona, cert?

Per què hauria d’imprimir les meves fotos a Fotoxavi

2.683 / 5.000

Per què hauria d’imprimir les meves fotos a Fotoxavi

Amb el pas del temps, molts han deixat de creure a la impressió de fotografies en paper i s’han decantat per tenir les seves postals únicament en format digital. Això potser et permet tenir-les amb tu en tot moment i estalviar una mica de diners.

Però estem segurs que hi ha coses que els diners no poden comprar i que els instants feliços en són una.

No és qüestió d’acumular milers d’àlbums i que t’hagis de mudar per falta d’espai, sinó que puguis imprimir fotos a l’instant i conservar les més destacades.

A continuació, us direm algunes raons de per què els nostres clients decideixen revelar els millors moments de la seva vida a Fotoxavi:

Fem una millor selecció

En veure-les en conjunt i en físic, podem tenir una percepció més realista de com van ser captats aquests moments i fer una selecció més completa de les fotografies.

Imprimim fotografies en diverses mides i màxima qualitat

imprimir fotos a l'instant

No hi ha res com una fotografia en físic d’un casament al saló d’una casa, els primers passos d’un petit o d’una festa que mai no oblidaràs.

I és que quan tot acaba, només queden aquells records que estan a la teva ment i en una càmera o telèfon mòbil.

Per això, en imprimir les fotografies d’aquells moments tan especials, les pots posar on vulguis (àlbum, paret o portarretrat) i recordar cada segon d’aquell dia.

Encara que alguns prefereixen posar-les un quadre amb una postal en gran, hi ha altres persones que assisteixen a la nostra botiga revelat fotos per a imprimir fotografies mida carnet i posar-les dins de la seva cartera. Genial no?

Veiem més enllà del que es veu a primera vista

Una cosa molt comuna a les postals que es fan amb el mòbil, és que s’utilitzen el filtre que més li agrada al client, no importa en quina situació es troba.

D’aquesta manera, totes les fotografies semblaran la mateixa sense importar si es tracta de situacions completament diferents.

A l’hora d’imprimir aquestes imatges, mirem que és noti la diferència entre un somriure de joia i un de superació.

El canvi en la saturació, la il·luminació, els contrastos… és una cosa que altres potser no tenen en compte, però a Fotoxavi sí que ho considerem.

Una vegada que entres a la nostra botiga revelat fotos Barcelona, podràs comprovar que tenim raó.

Cuidem la coherència

Una cosa molt comuna a les postals que es fan amb el mòbil, és que s’utilitzen el filtre que més li agrada al client, no importa en quina situació es trobi.

D’aquesta manera, totes les fotografies semblen la mateixa sense importar si es tracta de situacions completament diferents.

A l’hora d’imprimir aquestes imatges, mirem que es noti la diferència entre un somriure de joia i un de superació.

El canvi en la saturació, la il·luminació, els contrastos… és una cosa que altres potser no tenen en compte, però a Fotoxavi sí que ho considerem.

Una vegada que entris a la nostra botiga revelat fotos Barcelona, podràs comprovar que tenim raó.

Analitzem l'objectiu final de la imatge

La creativitat no sempre és bona, ja que en excés pot portar l’amateur a crear fotografies massa recarregades o excessives per a la situació que està captant. Per això, abans de plasmar una imatge en paper, ens hauríem de preguntar quin és l’objectiu final.

No obstant, si el client ja és al local i aquesta imatge ja no es pot canviar, és feina del professional entendre què va intentar aconseguir el fotògraf.

Vas entenent la diferència entre qualsevol botiga de fotografia i Fotoxavi? Seguim per més!

Confiem en els nostres propis resultats

Per a un fotògraf és fàcil no caure a la monotonia, ja que cap moment és igual que l’anterior i la idea és captar coses diferents tot el temps.

No obstant, revelar impressions es pot tornar una mica monòton, encara que no per a nosaltres. Enfrontem cada feina com si fos una nova manera de superar-nos i de satisfer la persona que ha confiat en nosaltres.

t

Puc revelar fotos A Barcelona si visc fora de la ciutat?

Sí desitges revelar fotos Barcelona i no resideixes a la ciutat o als voltants, no et preocupis! Pots enviar-nos els teus rodets des de qualsevol part d’Espanya.

Trigarà més que si ho fessis directament al local, però ho enviarem tan com sigui possible perquè l’espera no sigui tan llarga.

t

Oferim el servei de revelatge urgent?

Tots els nostres serveis de revelat de fotos a Barcelona són a l’instant, per tant, ja sigui que tinguis pressa o no, els obtindràs al moment!

t

On puc desar les fotografies per imprimir

No hi ha un sol lloc per emmagatzemar les fotografies, ja que aquestes poden estar a la memòria del teu mòbil, en unatargeta SDo en unpendrive . Sigui com sigui, podem revelar les fotografies de seguida!

Fotoxavi vs altres botigues de revelatge de fotos a Barcelona

botiga revelat fotos

Com ja t’expliquem, una botiga revelat fotos no és una novetat, però no ens hem de deixar enganyar i pensar que són totes iguals, perquè no és així! La fotografia és una professió i cal saber fer molt bé les coses.

Hi ha botigues com la nostra que ofereixen sempre el millor, per proporcionar als seus clients un resultat excel·lent, encara que només per editar o imprimir les seves fotografies.

Són aquests moments que comparteixes amb tu mateix o amb els teus éssers estimats, els que sens dubte desitges impregnar per sempre en paper.

Necessites una impressió fotogràfica Barcelona de màxima qualitat? En aquest cas, som la teva millor opció a la ciutat.

On estem ubicats?

A la Avinguda Mistral número 8, a Barcelona, hi ha la nostra sucursal. Si estàs fent una volta i vols immortalitzar aquell moment que vols guardar al teu diari o vols preparar l’àlbum més emotiu per a aquesta persona especial, aquí t’esperem!

Ara que ja saps tot el que Fotoxavi pot oferir-te i els nombrosos avantatges de tenir imatges en paper, només queda decidir-te assistir a la nostra botiga a Barcelona.

>

Capturar imatges i posar-les en un portaretrats no és cosa de vells. Tots tenim aquesta imatge de la casa dels avis plena de fotografies i pot resultar fins i tot incòmode, però si mirem al rerefons veurem que les coses no són tan simples com semblen.

Els grans tenen més postals que els joves, simplement perquè han viscut més temps i tenen més records que no volen oblidar. Has pensat com t’agradaria que et vegin els teus néts en el futur?

Potser aquesta fotografia que tinguis al saló impresa a la nostra botiga, et permetrà explicar als teus éssers estimats com va ser aquest aniversari en què vas convidar tots els teus amics i més d’un es va quedar fins al dia següent.

Atreveix-te a experimentar una vida inoblidable i compartir-la a l’instant només amb revelar fotos Barcelona a Fotoxavi!